Субота, 20.04.2024, 10:34Вітаю Вас Гість | RSS
Персональний сайт Володимира Чернишенка
Карта сайту
Опитування
Чи ви читали Такі Собі Казки Р. Кіплінґа ?
Всього відповідей: 37

Нове на сайті


Главная » 2010 » Лютий » 19 » Починається серія книжок Джаклін Вілсон (скоро)
Починається серія книжок Джаклін Вілсон (скоро)
15:08
http://www.bohdan-books.com/news/show_125/

(малюнок Ганни Осадко)

Джаклін Вілсон – найпопулярніша сучасна письменниця Англії, що пише для дітей. Її книги лише у Британії розійшлися загальним тиражем 25 мільйонів примірників, а у 2004 році вона потіснила з першого місця за кількістю запитів у британських бібліотеках любовні романи Кетрін Куксон, а це вже неабищо!

...Люба Джекі! Напишіть продовження! Будь ласка-ласка-ласонька!!!

(Міранда, 9 років).

В 1991 році до Джаклін прийшов справжній успіх – народилася її улюблена і найпопулярніша „вигадана дівчинка” – Трейсі Бікер. Три роки йшов на Британському телебаченні телесеріал за мотивами серії книг про Трейсі.

... Ой, як же я її люблю! Перечитала 28 разів, книга така весела, я не могла спинитися, хоча там є і справді моторошні місця – так правдиво звучить! Це як дзвоник просто в голові!

(Самра, 11 років)

Кожна книга Джаклін Вілсон – це розповідь якоїсь дівчинки. Майже щоразу іншої – і не просто з іншим ім'ям, ні! Кожна має свій характер, улюблені слівця, свої погляди на речі довкруг.

...Щосуботи виглядаю нову книгу в бібліотеці, щойно побачу – негайно візьму читати. Усі її книги такі різні, але від них не можливо відірватись.

(Моніка, 13 років)

Її не раз критикували за жорсткий реалізм. Теми її книг нелегкі. Вона описує життя у притулках, проблеми, з якими стикаються неповні сім'ї, переживання дітей, чиї батьки розходяться, біль утрати після трагічної загибелі кращого друга... На сторінках дитячих книг трапляються і жорстокість, і нерозуміння, і бідність і страждання. Буває, що малі герої ненавидять дорослих опікунів, буває, що лаються словами, почутими від старших, але дитинство постійно перемагає. І це головний секрет успіху книг Джаклін.

...Люблю цю книгу! Люблю всі ваші книги, ви моя улюблена авторка, а я – ваша найпалкіша фанатка!

(Міа, 9 років).

Досі українські діти не мали нагоди познайомитися з Джаклін Вілсон. Нарешті, завдяки видавництву „Богдан”, це стало можливо. Трейсі Бікер заговорила українською, і то не просто так, а справжньою, живою, часто ненормативною мовою школярів та школярок. І виявилось, що насправді між англійкою Трейсі й нашими дітлахами різниця не така вже й велика.

Можливо, десь на Київщині живе маленька дівчинка, яку мама залишила у сиротинці, погнавшись за довгим рублем, як це сталося з Трейсі. На Одещині хтось переживає розлучення батьків, мусячи жити по тижню то з маминою, то з татовою новою родиною, зовсім як Анді. Десь у Харкові живе у гуртожитку дівча, яке мріє стати відомою комедіанткою, вигадує жарти, але ніхто їх не розуміє, геть як Ельзині, а на Тернопільщині мріє про світ, населений чарівними і часом небезпечними феями наша тернопільська Вайолет...

Зовсім скоро ми вас з ними познайомим!

...Ця чудова книга занурюється у саму глибину життя дівчинки мого віку.

(Серена, 9 років).

Переглядів: 1208 | Додав(ла): biocherv | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід
Календар
«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Пошук
Друзі сайту
Статистика

На сайті всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0